Dragonul de piatră, monstrul de război, turco-român (galerie foto)

”Bestia” 4x4 Ejder Yalçin

Dragonul de piatră, monstrul de război, turco-român (galerie foto) Dragonul de piatră, monstrul de război, turco-român (galerie foto)

 


”Bestia” 4x4 Ejder Yalçin ("Dragonul de piatră", în limba turcă - n.r.) este un vehicul de luptă dezvoltat în cooperare cu industria românească de apărare. Dragonul de piatră oferă un grad ridicat de protecţie balistică, pentru toate condiţiile de mediu şi pe orice tip de teren, scrie Digi24.ro.

Ejder Yalçin 4x4 este un vehicul de luptă versatil cu o capacitate de sarcină utilă de până la 4 tone şi capabilitatea de a integra diverse tipuri de arme. Acesta poate fi folosit la diverse aplicaţii, cum ar fi recunoaştere, comandă şi control şi securitate naţională. 

 

"Sperăm ca autorităţile române să ne considere un partener de nădejde în producerea de vehicule militare performante, care să îndeplinească atât cerinţele părţii române, cât şi ale altor ţări. În viitor, sperăm la o colaborare mai strânsă cu industria românească de armament", spune Engin Aykol, director general al Nurol Makina ve Sanayi A.S. citat de Digi24.ro.

Bolidul 4x4 a fost prezent în premieră în România în expoziţia Black Sea Defense & Aerospacecare, anul trecut.

GALERIE FOTO


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.