Drama lui CEAUŞESCU. Cel mai exotic cadou primit zace ABANDONAT complet. Cât de puţin te costă ca să intri în posesia lui? (VIDEO)

Paykan Hillman Hunter a fost un cadou făcut lui Ceauşescu ...

Drama lui CEAUŞESCU. Cel mai exotic cadou primit zace ABANDONAT complet. Cât de puţin te costă ca să intri în posesia lui?  (VIDEO) Drama lui CEAUŞESCU. Cel mai exotic cadou primit zace ABANDONAT complet. Cât de puţin te costă ca să intri în posesia lui? (VIDEO)

Paykan Hillman Hunter a fost un cadou făcut lui Ceauşescu de către Şahul Iranului, Mohammad Reza Pahlavi. Khodro Paykan este o berlină construită în Iran din 1967 până în 2005 după planurile modelului britanic Rootes Hillman Hunter, iar apoi sub licenţă Chrysler Europe şi Peugeot. În 2009 casa de licitaţii Artmark a scos la vânzare aceasă maşină cu preţul de pornire de 4.000 de euro.

GALERIE FOTO

 

Khodro Paykan nu e altceva decât o berlină construită în Iran din 1967 până în 2005 după planurile modelului britanic Rootes Hillman Hunter, iar apoi sub licenţă Chrysler Europe şi Peugeot

Ne aşteptam ca maşina să aibă o soartă mai bună, însă ea a fost filmată recent, abandonată într-o parcare.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.