Drifturi cu Ferrari şi rafale de AK-47 în Oradea. Clipul VIDEO a ajuns la Poliţie

Victoraş Micula, fiul magnatului Viorel Micula, a făcut drifturi cu un Ferrari şi a tras cu un pistol mitralieră AK-47 prin Oradea, totul fiind filmat şi postat pe reţelele de socializare. Acelaşi tânăr a gonit cu 220 km/h pe centura Oradei.

Drifturi cu Ferrari şi rafale de AK-47 în Oradea. Clipul VIDEO a ajuns la Poliţie Drifturi cu Ferrari şi rafale de AK-47 în Oradea. Clipul VIDEO a ajuns la Poliţie

Înregistrarea a fost realizată de Halacu jr, fiul unui proprietar de case de schimb valutar şi amanet. La întreceri a fost prezent şi Ovidiu Pop, fondatorul unei firme de IT, scrie ebihoreanul.ro.

Tinerii teribilişti s-au filmat făcând drifturi în parcarea unui mall, la bordul unor bolizi italieni, dar şi într-un sens giratoriu, gonind apoi pe şoseaua de centură. De asemenea, ei au tras cu un Kalaşnikov într-o hală părăsită, dar şi pe una din supratraversările de la intrarea în Oradea.

După ce au postat imaginile pe internet, poliţiştii s-au autosesizat şi au întocmit un dosar penal pentru deţinere ilegală de arme şi curse ilegale de maşini.

Halacu a susţinut că arma este reală şi a lovit cu telefonul ţeava metalică a AK-47-ului, pentru a dovedi acest lucru: „Este real. Şi vreau să vă zic că am asurzit”, spune acesta într-o postare pe Instagram. Alte surse au indicat însă că arma ar fi de tip airsoft cu bile.

După ce arma a fost testată, Halacu anunţă şi că „Victor oferă premiu o plimbare cu elicopterul sau cu un Ferrari”, celor care văd înregistrarea. El a mai spus că din secvenţele filmate se va realiza un film GTA Real Life - Mafioţii din Oradea.

„Am vrut să fur banii şi arma”, mai spune Halacu, care precizează că „s-a tras cu gloanţe oarbe”. Imaginile au ajuns şi în atenţia poliţiei orădene.

„În urma apariţiei filmării în mediul online, poliţiştii bihoreni s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru deţinere ilegală de arme respectiv întrecere ilegală de maşini. După finalizarea verificărilor, în funcţie de rezultatele acestora, se vor dispune măsurile legale în consecinţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.