Drifturi pe străzile din Moscova

Driftul este o "artă" care a apărut iniţial în Japonia extinzându-se rapid şi la nivel global. ProMotor vă prezintă un video cu drift-uri pe străzile din Moscova.

Cei doi protagonişti ai clipului nu sunt nişte oameni obişnuiţi care se dau în spectacol, arâtând cât de grozavi sunt ei în ale volanului. De fapt, ei sunt piloţi ce fac parte din Campionatului de Drift din Rusia. Evgeniy Satyukov a ocupat locul 1 iar Geprgiy Stepanyan locul 2, la proba individual în Russian Drift Series 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.