Drifturi periculoase cu BMW şi Balkan Maniacs

Vezi un VIDEO în care, Balkan Maniacs, un grup de proprietari de BMW, îşi arată "măiestria" de piloţi chiar pe drumurile publice... din Balcani.

Pricepuţi în ale driftului sau chiar burnout-ului, şoferii balcanici de BMW ajung să-şi schimbe numerele de înmatriculare doar pentru a-şi demonstra talentul în pilotarea maşinilor pe şoselele publice, astfel încălcând toate regulile de circulaţie. Slalomuri printre participanţii din trafic şi chiar gata să fie prinşi de poliţie sunt câteva faze pe care le puteţi urmări, timp de 7 minute, în clipul video.

VEZI AICI CLIPUL VIDEO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.