Drifturile cu modele retro, mai cool ca niciodată în jocul Drift Stage. VIDEO

Dacă aţi putea să daţi timpul înapoi şi să rejucaţi jocurile video cu maşini din anii '80-'90, pe care l-aţi alege? Până vă reveniţi din melancolie, avem noi o sugestie: Drift Stage.

Drifturile cu modele retro, mai cool ca niciodată în jocul Drift Stage. VIDEO Drifturile cu modele retro, mai cool ca niciodată în jocul Drift Stage. VIDEO

Dacă vă era dor de vremurile în care Need For Speed II SE, Carmageddon, Ignition sau Interstate '76 făceau legea pe Pentium-urile 1, 2 sau 3 abia cumpărate de părinţi, jocul Drift Stage o să vă provoace melancolie severă.

Jocul este momentan în stadiul de dezvoltare, însă după primele imagini şi teasere video rezultatul final pare extrem de promiţător. Şi cu toate că grafica nu este punctul său forte, trebuie să ţinem minte că Drift Stage vrea să readucă la actualitate jocurile anilor '80 şi să condimenteze experienţa de joc cu drifturi. Multe drifturi.

Am fi vrut şi o listă completă cu maşinile pe care le vom putea conduce în Drift Stage, însă, deocamdată, va trebui să ne mulţumim cu gândul unui BMW M1 verde-neon ca cel din teaserul video de mai jos. Deloc rău, am putea spune.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.