Drumul din România care e atât de prost încât are pagină de Facebook

Uită de Statele Unite ale Americii. România este, de câţiva ani, ţara tuturor posibilităţilor – rele, nu bune, evident. Cel mai nou exemplu este cel al Drumului Naţional 76, care e atât de prost încât şoferii au creat o pagină de Facebook unde publică imagini cu starea deplorabilă a şoselei, în speranţa că autorităţile vor rezolva, într-un sfârşit, problema.

Drumul din România care e atât de prost încât are pagină de Facebook Drumul din România care e atât de prost încât are pagină de Facebook

Drumul Naţional 76 din judeţul Bihor, care face legătura între Oradea şi Deva, a ajuns să aibă propria pagină pe Facebook după ce autorităţile şi firmele responsabile cu reabilitarea şoselei nu şi-au făcut treaba, scrie Digi24.

Acolo, şoferii publică imagini cu starea deplorabilă a drumului, precum şi informaţii despre stadiul lucrărilor – însă să nu crezi că există vreo veste bună. De fapt, într-o imagine se vede chiar cum drumul s-a surpat sub roţile unui camion.

O situaţie destul de neplăcută pentru oricine

Mai mult, locuitorii din Beiuş au montat un panou pe DN76 care îi anunţă pe şoferi că „drumul este veşnic în lucru” şi că viteza de deplasare este de cel mult 5 km/h.

Cei care se ocupă de pagina de Facebook a Drumului Naţional 76 spun că vor organiza un protest la sfârşitul acestei luni, în speranţa că cineva îi va asculta şi că maşinile lor nu vor mai fi supuse la calvarul cauzat de gropi.

Tu ce spui: crezi că vor reuşi locuitorii din Bihor să convingă autorităţile să repare drumul?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.