Drumurile din Bucureşti, locuri de liniuţe pentru maşinile puternice

Locurile în care stă Poliţia, aviz celor care merg la curse de maşini

Drumurile din Bucureşti, locuri de liniuţe pentru maşinile puternice Drumurile din Bucureşti, locuri de liniuţe pentru maşinile puternice

Sâmbătă noapte, în jurul orei 01.00, poliţiştii Brigazii Rutiere au văzut două maşini pe Şoseaua Gării Căţelu, orientate cu faţa către Şoseaua Dudeşti-Pantelimon.

Cele două autorurisme erau oprite pe banda I şi II, aveau motoarele pornite şi şoferii la volan. La scurt timp, maşinile au demarat brusc, iar viteză a fost de aproximativ 150 km/h.

"Poliţiştii Brigăzii Rutiere au pornit în urmărirea lor, reuşind oprirea şi identificarea celor doi conducători auto în vârstă de 27 şi 22 de ani din Bucureşti", anunţă Brigada Rutieră.

Pe numele şoferilor a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul infracţiunii de participare în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice. Cei doi conducători auto au rămas şi fără permise de conducere.

Video aici cu episodul integral

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.