Drumurile din România l-au speriat pe solistul irlandez Ronan Keating. Acesta s-a temut pentru viaţa lui!

Autor: Cristian Agatie 26 aug. 2019 Știri auto
Drumurile din România l-au speriat pe solistul irlandez Ronan Keating. Acesta s-a temut pentru viaţa lui!

În timpul recitalului de aproape o oră pe care l-a susţinut sâmbătă seară pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov, după gala de premiere a Festivalului Cerbul de Aur 2019, cântăreţul irlandez şi-a exprimat plăcerea de a cânta în sfârşit în România, unde ar fi trebuit să ajungă încă din 2004, alături de trupa Boyzone, potrivit propriilor spuse.

La un moment dat, Keating a povestit cu mult umor despre experienţa trăită în timp ce se deplasa cu avionul de la Bucureşti la Braşov, tot sâmbătă.

„Băieţii din trupa mea au venit aici ieri (vineri, n.r.), dar au avut nevoie de patru ore şi jumătate să ajungă cu maşina din Bucureşti, aşa că mi-am zis: ‘Nu voi face asta’. Am reuşit să găsesc un mic avion şi am zburat astăzi, am ajuns în doar 40 de minute. Dar era un avion mult mai mic decât mi-am imaginat. Cred că nu mi-a mai fost atât de frică în viaţa mea, mai ales atunci când am ajuns deasupra munţilor. A fost magnific, frumos, dar mie mi-a fost frică, m-am temut pentru viaţa mea”, a povestit artistul, după ce a interpretat mai multe piese ale trupei Boyzone.

Cântăreţ, compozitor, jurat şi antrenor vocal la emisiuni concursuri de talente, Ronan Keating are o carieră impresionantă. A fost lider al trupei Boyzone, cu care a lansat şapte albume de studio şi numeroase hituri şi a vândut 25 de milioane de discuri.

În 2000, a început cariera solo, lansând zece albume, vândute în 20.000 de milioane de exemplare. Single-ul său „When You Say Nothing at All” de pe coloana sonoră a filmului „Notting Hill” a făcut înconjurul lumii şi a ajuns pe primul loc în topurile din mai multe ţări. În Australia este cunoscut şi ca jurat al emisiunilor „X Factor” şi „All Together Now” şi antrenor vocal pentru talent show-ul „The Voice” (2016).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide