DS 4 primeşte un facelift şi o variantă numită Crossback

DS, marca premium a francezilor de la Citroën, a publicat primele informaţii şi imagini oficiale cu faceliftul aplicat modelului DS 4. Totodată, a anunţat că hatchbackul compact bazat pe Citroën C4 a primit o nouă variantă, denumită Crossback, care se vrea un fel de crossover de oraş.

DS 4 primeşte un facelift şi o variantă numită Crossback DS 4 primeşte un facelift şi o variantă numită Crossback

DS 4, hatchbackul compact al mărcii premium controlate de Citroën, a primit un facelift şi o versiune crossover denumită Crossback. În cazul în care ţi se pare că ştii de undeva maşina asta, dar nu ştii exact de unde s-o iei, îţi reamintesc că ce vezi în poze e, de fapt, un Citroën C4 care a trecut prin mâinile oamenilor de la brandul DS.

Aşadar, DS 4 nu mai are acum emblema Citroën pe grila radiatorului, aici făcându-şi loc logoul DS, în vreme ce farurile au primit acum lumini LED.

În ceea ce primeşte varianta Crossback, trebuie să ştii că are garda la sol mai mare cu 30 mm faţă de un DS 4 standard, jantele din aliaj sunt negre, aripile au protecţii din plastic negru, iar barele longitudinale de pe plafon sunt vopsite în gri.

Interiorul hatchbackului compact francez a scăpat de vechiul sistem multimedia, iar în locul său a apărut un ecran tactil cu diagonala de şapte inci, prin intermediul căruia poţi să controlezi aproape toate funcţiile maşinii. Această schimbare a dus la eliminarea a 12 butoane de pe consola centrală, interiorul fiind acum ceva mai aerisit ca înainte.

Pentru DS 4, motorizările disponibile includ trei unităţi pe benzină şi trei diesel, cu puteri cuprinse între 120 CP şi 210 CP, în vreme ce varianta Crossback va putea fi comandată cu un diesel de 120 CP sau un motor pe benzină de 130 CP.

DS 4 facelift şi DS 4 Crossback îşi vor face debutul la Salonul Auto Frankfurt 2015, după care vor ajunge la dealeri până la sfârşitul lui 2015.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.