Dube şi maşini utilitare produse de SKODA, BMW şi ALFA ROMEO. Pentru când ne vom fi vindecat de boala SUV-urilor

Cele cinci creaţii pe care urmează ...

Dube şi maşini utilitare produse de SKODA, BMW şi ALFA ROMEO. Pentru când ne vom fi vindecat de boala SUV-urilor Dube şi maşini utilitare produse de SKODA, BMW şi ALFA ROMEO. Pentru când ne vom fi vindecat de boala SUV-urilor

Cele cinci creaţii pe care urmează să le vedeţi sunt făcute de Aksyonov Nikta, un designer talentat şi priceput la maşini. Această călătorie se face pe un teritoriu neexplorat, ca să zicem aşa. Artistul ne propune cinci concepte - trei furgonete şi două camionete cu benă - de la producători care în prezent nu oferă nimic de genul acesta. Cine ştie, probabil în 10 ani, când oamenii se vor vindeca de boala SUV-urilor, piaţa maşinilor utilitare ar urma să vină la rând. 

Sursă: Motor1.com

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.