Dublarea producției Volkswagen Tiguan

Volkswagen se bucură de un imens succes al micului său SUV de clasă compactă, fiind nevoit să mărească producția pentru a onora cererile tot mai numeroase.

Dublarea producției Volkswagen Tiguan Dublarea producției Volkswagen Tiguan
Cu peste 100.000 de comenzi realizate, Volkswagen se vede nevoit să livreze unele modele și la 10 luni de la momentul în care clientul își exprimă dorința fermă de cumpărare. De aceea, la foarte puțin de la începerea producției în fabrica din Wolfsburg, producătorul german a anunțat că are în plan dublarea numărului de modele asamblat zilnic.

Dacă în momentul de față 220 de Tiguanuri părăsesc poarta fabricii în fiecare zi, potrivit lui Siegried Fiebig, managerul uzinei, acest număr va atinge 450 de unități pentru a se reduce timpii de livrare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.