Duel fratricid Ferrari: Enzo vs F430 Novitec Rosso

Se iau două modele sportive Ferrari, o pistă de drag şi se măsoară într-un duel cel mai bun din trei curse. Cum a câştigat fratele mai mic, dar puternic vitaminizat, puteţi urmări în clipul următor.

Deşi Enzo se vrea sportivul familiei, bolidul italian a trebuit să arunce prosopul în faţa "dopatului" Novitec Rosso F430. De fapt valorile dinamice anunţă un deznodământ previzibil încă de la început, F430-ul preparat având 707 cai, iar Enzo doar 660. Scorul final a fost  2-1 pentru  Novitec.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.