Duelul Bugatti Veyron - McLaren P1 a ajuns pe străzi. VIDEO

A trecut vremea luptei în cifre, comunicate de presă şi imagini spectaculoase dintre Bugatti Veyron şi McLaren P1. Cele două supercaruri au fost filmate cot la cot în California.

Duelul Bugatti Veyron - McLaren P1 a ajuns pe străzi. VIDEO Duelul Bugatti Veyron - McLaren P1 a ajuns pe străzi. VIDEO

Despre videoclipul postat pe canalul de YouTube al celor de la Speed Society nu ştim mare lucru, dar conform descrierii pare să fie realizat pe şoseaua Gold Rush din California.

În schimb, ştim destule despre cele două supersportive care se bat în ceea ce ar putea fi prima liniuţă între McLaren P1 şi Bugatti Veyron filmată vreodată. Singurul nostru regret este calitatea filmării şi faptul că nu vom afla niciodată cine a câştigat. Videoclipul în cauză, mai jos:

 

via Car Throttle

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.