Duelul celor puternici: Audi RS5 versus Mercedes C63 AMG. VIDEO

Iată că obiceiul de a arunca în luptă modele germane care încearcă să se anihileze reciproc nu dispare din nicio redacţie auto. De data aceasta, protagoniştii sunt Audi RS5 şi Mercedes C63 AMG.

Duelul celor puternici: Audi RS5 versus Mercedes C63 AMG. VIDEO Duelul celor puternici: Audi RS5 versus Mercedes C63 AMG. VIDEO

Sub arbitrajul celor de la Motor Trend, doi rivali germani îşi etalează muşchii şi pretenţiile de modele premium în bătălia pentru supremaţia motoarelor V8. Mai exact, Audi RS5 pune pe masă 450 CP dezvoltaţi de V8-ul de 4,2 litri, în timp ce Mercedes-Benz C63 507 Coupe arată mai ameninţător pe hârtie, unde datele tehnice dezvăluie un V8 de 6,2 litri şi 507 CP.

Ar putea părea ca o luptă între David şi Goliat, dar vă lăsăm pe voi să aflaţi verdictele şi învingătorul duelului de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.