După ce a fost suspendat, directorul care a vorbit despre şpăgile din CNADNR are INTERZIS accesul în instituţie

Autor: Gandul 12 oct. 2015 Știri auto
După ce a fost suspendat, directorul care a vorbit despre şpăgile din CNADNR are INTERZIS accesul în instituţie

Directorul adjunct de investiţii la regionala Craiova a CNADNR, Alin Goga, care are contractul de muncă suspendat, reacţionează după ce compania i-a interzis accesul în sediul central al instituţiei. 

Fiat atacă Dacia Logan cu noul Tipo – GALERIE FOTO şi VIDEO

Capcană pentru şoferi, în centrul Bucureştiului – VIDEO

Goga vorbeşte de „o stranie premoniţie la nivelul conducerii” companiei care îl acuză de „fapte pe care aveam să le săvârşesc o zi mai târziu”, adică după emiterea deciziei de interdicţie a accesului. Şeful CNADNR, Narcis Neaga, susţine că rezultatele comisiei de disciplină în cazul lui Alin Goga urmează să fie făcute publice în curând.

DIESELGATE. Peste 3,6 milioane de VW, Skoda, Seat şi Audi echipate cu acest motor vor necesita modificări mecanice

 

Alin Goga, care a fost suspendat după ce a vorbit despre ilegalităţile din CNADNR, arată că motivul invocat în adresa de joi a companiei de autostrăzi prin care i se interzice accesul în clădire ţine de faptul că el are contractul de muncă suspendat. Vineri, într-un comunicat către presă, CNANDR a arătat că restricţionarea accesului a venit după ce Goga ar fi ameninţat, în cursul zilei de vineri, mai mulţi angajaţi.

Alin Goga precizează într-un comunicat transmis gândul că vineri a încercat să se prezinte la sediul central al companiei pentru a vedea de ce întârzie deliberările comisiei de disciplină în cazul său.

El spune că la toate intrările în sediul instituţiei fusese distribuită jandarmilor de la intrare poza sa, pentru recunoaştere facială, deşi nu este urmărit penal, iar jandarmii nu i-au permis accesul în clădire.

“ CNADNR a perseverat în măsurile sale abuzive luate de-a lungul timpului la adresa mea, totul culminând cu adresa nr.92/68733/08.10.2015, semnată de directorul general adjunct Cristian Andrei şi de şeful de departament  administrativ Gheorghe Anghel prin care mi s-a restricţionat accesul la sediul CNADNR, instituţie publică aflată într-o clădire publică motivat de faptul că aş avea contractul individual de muncă suspendat…”, scrie Goga în comunicatul de presă.

Citeşte mai departe pe gandul.info

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide