După ce bei alcool, un animal cu patru picioare pare o opţiune mai bună decât un vehicul cu patru roţi

Dar, din păcate, pentru o femeie din ...

După ce bei alcool, un animal cu patru picioare pare o opţiune mai bună decât un vehicul cu patru roţi După ce bei alcool, un animal cu patru picioare pare o opţiune mai bună decât un vehicul cu patru roţi

După ce bei prea mult alcool, un animal cu patru picioare pare o opţiune mai bună decât un vehicul cu patru roţi.

Dar, din păcate, pentru o femeie din Florida, poliţia nu a fost de acord cu asta - arestând-o pentru „conducerea în stare de ebrietate" a unui cal, scrie telegraph.co.uk.

Donna Byrne, în vârstă de 53 de ani, a fost arestată în oraşul Polk din Florida, pentru „conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice a unui cal", a declarat vineri biroul sheriff-ului din Polk County.

Byrne este, de asemenea, acuzată că nu a oferit o îngrijire adecvată calului, călărindu-l pe un drum aglomerat.

Potrivit poliţiei, care a fost chemată de un trecător, Byrne era într-o avansată stare de ebrietate când ofiţerii au sosit la faţa locului.

Deocamdată nu se ştie nimic de pedeapsa pe care a primit-o femeia, însă i-a fost confiscat calul. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.