După Cluj şi Bucureşti, avem al treilea oraş în care va Uber se va bate cu taximetriştii

Autor: Mediafax 15 aug. 2017 Știri auto
După Cluj şi Bucureşti, avem al treilea oraş în care va Uber se va bate cu taximetriştii

Uber, cel mai popular serviciu de mobilitate urbană din România, devine sponsor al echipei de fotbal Politehnica Timişoara, în sezonul 2017-2018. Este primul parteneriat sportiv încheiat de Uber în România, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.


Mai mult, toţi suporterii echipei care nu au mai încercat serviciul până acum vor putea veni gratuit la meci, dacă îşi fac un cont Uber şi introduc în aplicaţie codul „avemundrum”.

„Parteneriatul cu Uber ne onorează şi ne face să ne dorim mai mult pentru Politehnica în perioada ce urmează. Avem o datorie morală faţă de toţi oamenii care cred în noi şi sperăm ca în acest sezon să arătăm forţă, atât în teren cât şi în afara lui. Brandul Uber e unul extrem de cunoscut la nivel mondial la momentul actual iar faptul că ei au dorit să îşi asocieze numele cu cel al Politehnicii Timişoara şi al Universităţii Politehnica Timişoara demonstrează că paşii pe care i-am făcut până în acest moment sunt cei corecţi. Înainte Politehnica!”, a declarat Marius Cociu, Manager General Politehnica Timişoara.

”Politehnica Timişoara este mai mult decât un club de fotbal. Este echipa suporterilor, iubită şi apreciată de timişorenii de pretutindeni. Ne-a plăcut pasiunea pe care o pun în tot ceea ce fac şi ambiţia «Băieţilor în ghete», care poartă tricoul alb-violet cu onoare şi responsabilitate. Avem în comun dragostea pentru Timişoara, ambiţia şi mentalitatea de învingători şi ne bucurăm că le putem fi alături! Pornim la drum împreună în noul sezon, trup şi suflet alături de alb-violeţi”, a declarat Irina Scarlat, Marketing Manager, Uber România

Povestea Politehnica Timişoara a început în vara anului 2012, după dispariţia vechiului club, printr-un parteneriat dintre Universitatea Politehnica Timişoara, una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior din România şi Asociaţia Suporterilor Timişoreni ”Druckeria”. Au plecat la drum împreună în liga a V-a şi, după 170 de meciuri oficiale, sunt pregătiţi pentru un nou sezon, de această dată în Liga a II-a. În cele 5 sezoane disputate până acum, au înregistrat 122 de victorii şi au marcat 514 goluri.

Uber este disponibil la Timişoara din noiembrie 2016. Până acum, aplicaţia are peste 20,000 de utilizatori în Timişoara şi peste 300,000 la nivel naţional.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide