După pictorialul ăsta îţi vei reseta automat standardele (galerie foto)

Hai s-o recunoaştem, mai bine de atât nu se poate

După pictorialul ăsta îţi vei reseta automat standardele (galerie foto) După pictorialul ăsta îţi vei reseta automat standardele (galerie foto)

... şi hai s-o recunoaştem. Câţi dintre noi n-ar da o aventură cu un supercar pentru o aventură – fie ea ţi trecătoare – cu una dintre aceste fete superbe?

Poate sunt unii printre voi care au avut noroc măcar o dată-n viaţă să prindă la superofertă o ocazie precum cele din aceste poze. Deşi, noi nu avem prieteni cu un bagaj de amintiri atât de bine-dotat. Fetele şi maşinile au mers mereu împreună. Ca fotbalul şi berea, ca micul cu muştar sau ca românul şi Dacia.

Mereu unde au fost fete frumoase, au existat şi maşini superbe şi invers. Nu degeaba, nu există salon auto fără fete. Chiar şi azi când producătorii au început să refuze participarea la saloane că se promovează mai bine pe Facebook-ul, fetele nu dispar de la niciun stand. Iar bărbaţii scapă mereu camerele foto de pe grila noului GLE sau ce o mai fi el pe ochii hipnotizanţi ai vreunei nordice cu picioare de 2 metri. C-aşa-i în auto.

Ce avem aici e un calendar de toată frumuseţea de pe Pământ. Fete alese pe sprânceană şi pe tot ce au ele mai frumos, au fost cooptate pentru un calendar violent de sexy.

Liqui Moly este realizatorul calendarului şi nu e singurul producător din industria auto pe care îl excită venirea noului an şi face ceva în acest sens. Pentru clienţii mărcii, pentru fanii industriei auto, pentru bărbatul din noi.

Am defilat prin cele 13 poze care încununează cele 12 luni şi nu ne-am hotărât la nimic. E mult mai greu decât alegerea unei maşini.

Bine că avem 12 luni de răgaz. La sfârşitul lui 2018, când va fi apărut deja un nou calendar Liqui Moly, ne hotărâm şi vă anunţăm. Să le ţineţi minte pe toate aceste fete.

Dacă nu vreţi să vă încărcaţi memoria, avem un sfat bun care vă va aduce linişte în relaţie. Daţi-le un print dimensiunea de poster (70/100 cm) şi lipiţi-le prin casă, la interval de câte un perete gol. Nu o să aibă nimeni, nimic de comentat. Dacă vă întreabă cineva ca prin minune, a cui a fost ideea, daţi vina pe noi!

 

Autor Alexandru Banu

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.