După Toyota şi Porsche alt mare constructor renunţă la diesel-uri

Surse din interiorul companiei spun că există un plan ...

După Toyota şi Porsche alt mare constructor renunţă la diesel-uri După Toyota şi Porsche alt mare constructor renunţă la diesel-uri

Fiat Chrysler Automobile intenţionează să elimine toate motoarele pe motorina din categoria vehiculelor de pasageri, până în 2022.

Surse din interiorul companiei spun că există un plan de patru ani care urmează să fie dezvăluit la 1 iunie, şi care mai afirmă că producătorul auto va anunţa că intenţionează să elimine treptat acest tip de combustibil de pe maşinile sale.

Citeşte şi Motorul care consumă şi emite mai puţin. De ce nu-l folosesc producătorii?

Fiat Chrysler a refuzat să comenteze informaţiile.

Astfel,  FCA devine cel mai nou producător de automobile care renunţă la motorină, după ce şi Toyota a declarat că, probabil, nu va mai lansa nici ea un alt model cu motor diesel. Printre cei ce renunţă se mai afla şi Porsche.

Europa şi-a pierdut admiraţia pentru motoarele pe motorină după scandalul emisiilor al grupului Volkswagen, ceea ce a dus la o opoziţie politică crescândă faţă de acest combustibil. Pe lângă excluderea motoarelor, mai multe oraşe europene se pregătesc să interzică circulaţia maşinilor diesel.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.