DuPont Automotive - Color Popularity Report

Acestea sunt cele mai populare culori de maşini noi comercializate în întreaga lume, cu mici diferenţe specifice fiecărei pieţe în parte.

DuPont Automotive - Color Popularity Report DuPont Automotive - Color Popularity Report

În America de Nord nuanţele de alb acumulează un total de 20% din procentele de maşini vândute, în timp ce locul doi este ocupat de modelele negru cu 17% şi cele argintii cu acelaşi procentaj, după ce pentru ultimii şase ani au condus clasamentul. În Europa, negrul are peste 26% din piaţă, urmat de argintiu cu 20% şi gri cu 18%.

În schimb, în Rusia argintiul ajunge la 30%, urmat de roşu şi negru, fiecare cu 14 procente. Primul loc este păstrat de aceeaşi nuanţă şi în ţările din Asia, în India, China, Japonia şi Coreea de Sud, în ultima atingând un record de 50% din piaţă, fiind urmată de variantele de alb. Printre ţările cu un plus de culoare, amintim de Rusia şi India, acolo unde tripleta alb-argintiu-negru este spartă de roşu şi albastru.

 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.