Duşmanul hoţilor de maşini atacă - VIDEO

Un hoţ care ar fi furat mai multe ...

Duşmanul hoţilor de maşini atacă - VIDEO Duşmanul hoţilor de maşini atacă - VIDEO

Un hoţ care ar fi furat mai multe maşini a fost arestat în Irvine, California după o urmărire ca-n filme. Toată scena a fost filmată din elicopter. 

Bărbatul era cautat de poliţişti pentru că, în trecut, a agresat un agent.

Urmărirea a început după ce suspectul a lovit o altă maşină şi şi-a continuat drumul. 

În încercarea lui de a scăpat de urmăritori, el a bruscat o femeie şi a încercat să-i fure maşina. Fratele femeii a încercat să-l oprească pe hoţ, însă fară succes.

Bărbatul nu a reuţit să ajungă prea departe cu maşina furată, fiind încoltit de Politie, şi doborat de un câine poliţist.

Puskas, ciobănescul olandez de 8 ani care l-a prins pe hoţ, a fost supus unei operaţii după ce a fost rănit la maxilar în încăierare.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.