Duster Pickup şi Duster 3-door, randări care alină dorinţele fanilor - FOTO

Randările care poartă semnătura X-Tomi Design ...

Duster Pickup şi Duster 3-door, randări care alină dorinţele fanilor - FOTO Duster Pickup şi Duster 3-door, randări care alină dorinţele fanilor - FOTO

Randările care poartă semnătura X-Tomi Design au reprezentat în trecut propuneri interesante pentru entuziaştii auto, printre care şi cei din România, mulţumită modelului fictiv Dacia Coupe imaginat de designer. Ei bine, studioul din Ungaria revine cu câteva imagini care înfăţişează look-ul unei potenţial Duster Pickup sau chiar Duster RS.

Soluţiile temporare şi digitale sunt randări care pot să mai aline dorinţele fanilor sau să pună sare pe rană. Dar dacă, ipotetic vorbind, Dacia ar demara un proiect Duster Pickup, ar fi demne aceaste randări de transpunerea în realitate?

Dacia Duster Pickup

Dacia Duster Base Spec

Dacia Duster 3-door

Dacia Duster GT

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.