E de 26 de ori mai scup decât jucărioara americană (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 11 nov. 2017 Știri auto

 

 

Nimic nu se compară cu IAT Kalman SUV, prezentat acum doi ani la Salonul Auto de la Beijing. Cu un design unghiular, această ”fiară” lungă de 6 metri a fost proiectată pentru a face să pară banale SUV-uri extreme precum Hummer H1 şi Dartz Kombat. 

Compania chineză spune că va construi 10 exemplare ale modelului IAT Kalman, fiecare purtând o etichetă de preţ de aproximativ 1.9 milioane de dolari. Asta înseamnă un preţ de 26 de ori mai mare faţă de a unui Ford F-450, maşină cu care are foarte multe în comun.

Carscoops.com a menţionat comparaţia cu Ford F-450, deoarece Kalman a fost construit pe bazele acestei camionete, ”împărtăşind” cu ea motorul V10 de 6.8 litri, pe benzină, ce produce 362 de CP. 

Dacă la exterior se remarcă corpul unghiular, la interior putem vedea suprafeţe acoperite cu lemn, piele Alcantara şi câteva accesorii de culoare aurie. De asemenea, maşina este dotată cu frigider şi ceşti pentru servicea ceaiului. 

GALERIE FOTO


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide