E deja prea mult. Tesla face ţăndări o sală de fitness

Autor: Alexandru Banu 03 oct. 2016 Știri auto
E deja prea mult. Tesla face ţăndări o sală de fitness

Tocmai am scris vineri despre un accident cu Tesla S. În Germania, maşina s-a oprit într-un autocar cu turişti danezi. Şoferul declarase la poliţie ca de vină trebuie să fi fost maşina, cu softul Autopilot (menţine distanţa cu maşina din faţă, pune frână automat când e gravă treaba, ţine maşina pe drum dacă sunt marcaje pe asfalt).

Peste weekend a mai apărut un clip din Florida cu un accident provocat de o Tesla S. O femeie a vrut să oprească maşina în faţa unei săli de fitness. Când voia să pună frână, maşina a avut altă părere, de capul ei. Aşa cum se vede în video, femeia s-a oprit cu maşina ei direct în sală, după ce a intrat violent prin geam.

Soţul ei le-a cerut explicaţii celor de la Tesla şi au apărut repede. După ce s-au uitat în înregistrările din soft (similae unei cutii negre), americanii au spus că şoferiţa a apăsat pedala de acceleraţie. Răspunsul soţului ei a fost hotărât: “Sunt uimit şi profund dezamăgit de cum gestionează Tesla situaţia. Nici măcar nu vor să vorbim. Au spus că e vina şoferului din ce au constatat pe calculator”. Accidentul e la min 00:55 din înregistrare. 

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide