E oficial: Skoda Fabia facelift apare luna viitoare

Skoda a publicat prima schiţă cu Fabia Facelift 2018 ...

E oficial: Skoda Fabia facelift apare luna viitoare E oficial: Skoda Fabia facelift apare luna viitoare

Update: Skoda a anunţat că noua Fabia facelift la apărea în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva. Noutăzile notabile cu care vine sunt motoarele pe benzină de 1,0 litri MPI de 60 CP şi 75CP, plus unitatea turbo de 1,0 litri cu 95 CP sau 110 CP.

Maşina este cel de-al treilea cel mai popular model Skoda după Octavia şi Rapid.

Detaliile despre noua Fabia sunt destul de puţine, dar marca cehă spune că maşina va avea noi faruri LED şi stopuri asemănătoare cu modele mai actuale, cum ar fi Karoq.

În ceea ce priveşte motoarele, nu ne aşteptăm la mari schimbări, deoarece Fabia probabil va fi dotat cu motoarele existente. Cu toate acestea bănuim că Skoda ar putea primi o nouă unitate pe benzină TSI de 1.5 litri a grupului Volkswagen, disponibilă deja pe Polo şi Ibiza.

Este important să menţionăm că, deşi modelele VW şi SEAT sunt produse complet pe platforma MQB, Skoda are o platformă mai veche - PQ26 cu hardware provenit din arhitecturile PQ25 şi MQB.

Speranţele pentru Fabia RS sunt destul de mici. De ce? Skoda crede că nu va exista suficientă cerere din partea clienţilor care să justifice efortul.

Cea mai puternică versiune pe care şi-o pot cumpăra clienţii este ediţia specială lansată recent (foto jos), dar cu doar 125 de cai putere produşi de un motor TSI de 1,4 litri. 

Sursă: Motor1.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.