E roşie, dar ştii ce e? O nouă ghicitoare de weekend

De ce a vrut proprietarul unui Ford Mustang s-şi transforme ”armăsarul” într-un melanj ciudat? Nu ştim, dar rezultatul reuşeşte să disimuleze suficient de bine modelul de la care s-a pornit, nu credeţi?

E roşie, dar ştii ce e? O nouă ghicitoare de weekend E roşie, dar ştii ce e? O nouă ghicitoare de weekend

Uşile se deschid ca la un Lamborghini, farurile amintesc de Lotus Elise, iar în spate, deşi nu se vede din această imagine, maşinii i-au fost grefate stopuri de Cadillac. Asta în timp ce grila cromată parcă e preluată de la Ford Thunderbird, în timp ce capota vrea să amintească de Aston Martin sau de AC Cobra?

Maşina care stă la baza acestei transformări bizare este un Ford Mustang, fiind chiar de vânzare pe eBay - probabil proprietarul nu a fost mulţumit de rezultat...

CUM VI SE PARE ACEST FORD MUSTANG TRANSFORMAT?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.