Echilibristica este, se pare, un talent ascuns al Unimogului (VIDEO)

Unimogul e o maşină extraordinară, care poate fi folosită la orice, iar nemţii de la Mercedes-Benz îţi oferă toate accesoriile posibile şi imposibile ca să îţi duci treaba la bun sfârşit. Totodată, Unimogul e bun în off-road, unde participă la tot felul de competiţii şi le mai şi câştigă, în ciuda dimensiunilor.

Echilibristica este, se pare, un talent ascuns al Unimogului (VIDEO) Echilibristica este, se pare, un talent ascuns al Unimogului (VIDEO)

Unimogul e ca un cuţit al Armatei Elveţiene - când ai nevoie de ceva, el îţi oferă mijloacele cu care poţi duce la bun sfârşit ce ţi-ai propus. E bun în off-road, e bun la tuns iarba, e bun la stins incendii. Nu ştiam că e bun şi la echilibristică, dar videoclipul e mai jos ne arată că vehiculul legendar german se pricepe şi la asta.

VIDEO:

Via AutoZeitung

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.