Echipa Red Bull a schimbat anvelopele lui Max Verstappen în doar 1,88 secunde - VIDEO

La doar două săptămâni după ce a stabilit un record pentru cea mai rapidă oprire la boxe din Formula 1, Aston Martin Red Bull Racing şi-a doborât propriul record cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 din Germania.

Echipa Red Bull a schimbat anvelopele lui Max Verstappen în doar 1,88 secunde - VIDEO Echipa Red Bull a schimbat anvelopele lui Max Verstappen în doar 1,88 secunde - VIDEO

La doar două săptămâni după ce a stabilit un record pentru cea mai rapidă oprire la boxe din Formula 1, Aston Martin Red Bull Racing şi-a doborât propriul record cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 din Germania, informează CarScoops.

Echipa Red Bull a reuşit să schimbe toate cele patru anvelope ale maşinii lui Max Verstappen în doar 1,88 secunde.

Clipul a fost filmat de deasupra zonei boxelor şi arată clar cum echipa schimbă rapid anvelopele intermediare ale lui Verstappen cu slick-uri, pentru că asfaltul de pe circuit începuse să se usuce.

Totul se petrece atât de repede încât este recomandat să urmăriţi clipul cu încetinitorul pentru a suprinde momentele în care echipa îi ridică maşină, mecanicii scot anvelopele, pun altele şi strâng prezoanele.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.