Echipament de Formula 1, pentru Renault Megane RS

Hot hatch-ul francez se pregăteşte de un nou sezon în Marele Circ, etalând culorile celor patru echipe cărora le furnizează motoare.

Echipament de Formula 1, pentru Renault Megane RS Echipament de Formula 1, pentru Renault Megane RS

Tradiţia Renault în Formula 1 este de necontestat. Cu zece titluri mondiale adjudecate la categoria constructori, francezii încearcă să transefere cât mai mult know-how competiţioanl în maşinile lor de stradă, în special în gama RS.

Recent, versiunea hot-hatch a compactei Megane, RS, a primit o serie specială, demnă de pedigree-ul sportiv al mărcii. Mai precis, Renault a prezentat patru versiuni de Megane, vopsite în culorile celor patru echipe ce vor folosi în acest sezon motoarele furnizate de francezi.

Astfel, cele cinci maşini etalează blazoanele Lotus, Caterham, Williams şi Red Bull, fiind, de fapt, un grup de show car-uri ce vor fi folosite de Renault cu ocazia evenimentelor de tip road show.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.