Echipat pentru aventură! Noul Jeep Wrangler 2019 primeşte motorizări noi

Jeep a dezvaluit specificatiile pentru noul Wrangler ...

Echipat pentru aventură! Noul Jeep Wrangler 2019 primeşte motorizări noi Echipat pentru aventură! Noul Jeep Wrangler 2019 primeşte motorizări noi

Jeep a dezvaluit specificatiile pentru noul Wrangler ce va fi lansat în Europa la începutul lui 2019. Motoarele cu care va fi lansat vor fi un diesel de 2,2 litri, 200 CP şi o unitate pe benzină de 2,0 litri de 272 CP, deşi alte pieţe primesc unitaţi hibride şi V6.

Dieselul produce 200 de cai putere şi un cuplu de 450 Nm, iar motorul pe benzină oferă 272 CP şi cuplu de 400 Nm, ambele fiind disponibile exclusiv cu o cutie de viteze automată cu 8 trepte.

Motorul V6 de 3.6 litri va fi disponibil doar în Orientul Mijlociu, în timp ce în Europa va fi disponibil doar în variantele Sport, Sahara sau Rubicon.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.