Ecologia văzută din Smart

Producătorul modelului Smart Fortwo se va adresa mediului înconjurător prin noua sa carte intitulată ”sideways. a smart art project”.

Ecologia văzută din Smart Ecologia văzută din Smart
Cartea Smart va reprezenta munca a 100 de artişti internaţionali din domeniul fotografiei, design-ului, picturii, arhitecturii, styling-ului, hairstyling-ului şi make-up-ului. Pe această cale, Smart vrea să promoveze tendinţele ecologiei în domeniul auto.

Noua carte va fi lansată şi prezentată oficial pe data de 19 martie, în New York şi va putea fi achiziţionată din librării la un preţ de 30 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.