Ediţia de vară ProMotor aduce cu ea vacanţa

Autor: Andrei Ştirbu 11 iul. 2014 Știri auto

Acum poţi primi la tine acasă revista ProMotor din luna iunie. Comandă pachetul de 3 reviste pentru domni cu numai 15 lei!

A sosit şi acea perioadă din an în care gândul îţi fuge foarte departe de birou şi ajunge fie pe plajele însorite ale mării, fie pe piscurile cu aer răcoros ale muntelui. Noi am făcut deja prima mişcare – am luat maşini dragi nouă şi ne-am asumat rolul de antemergători pe un drum pe care ar fi păcat să-l ratezi vara asta: Transbucegi. 

Apoi, pentru că vara se confundă, în mintea mai oricărui iubitor de maşini, cu plimbări scăldate de soare în decapotabile, am pregătit şi un material în care îţi istorisim povestea maşinilor cu acoperiş escamotabil. 

Şi pentru că n-am uitat să ne luăm treaba în serios, am plecat atât prin ţară cât şi în afara ei pentru a testa noutăţile lumii auto. În secţiunea de teste vei găsi impresiile noastre despre noile Hyundai Santa Fe, BMW X4 şi SuperGadget-ul BMW i8. Aşa că, înainte să pleci în vacanţă, ia-ţi companionul de reviste cu tine!

Acum poţi primi la tine acasă revista ProMotor din luna iunie. Comandă pachetul de 3 reviste pentru domni cu numai 15 lei!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide