Ediţie aniversară Mazda6

Modelul de clasă medie de la Mazda, Mazda6, un automobil reprezentativ pentru cei 90 de ani de activitate ai constructorului japonez este disponibil într-o serie limitată şi în România.

Ediţie aniversară Mazda6 Ediţie aniversară Mazda6

Mazda6 ediţie aniversară are la bază nivelul de echipare TE, cu versiunea de caroserie hatchback, în două variante de motorizare, benzină 2l (155 CP) şi diesel 2.2l (129 CP). În varianta de serie, nivelul de echipare TE include jante din aliaj de 17 inch, senzori de ploaie şi de lumină, cruise control, aer condiţionat automat bi-zonă, sistem audio compatibil MP3 cu magazie de 6 CD-uri şi sistemul de asistare la plecarea din rampă (HLA). Cei care vor alege ediţia limitată Mazda6 vor putea beneficia în plus de grilă frontală sport, vopsea metalizată, conectivitate Bluetooth, tapiţerie din piele&textil, cotieră centrală culisantă din piele, pedalier din aluminiu, cadrane bord tip blackout şi inserţii Piano Black pe planşa de bord, precum şi de garanţie extinsă cu 2 ani faţă de cea standard. Totodată versiunea specială va fi disponibilă în 4 opţiuni de culoare: Gri Aluminiu, Alb Crystal Pearl, Negru şi Blue Stormy.

Modelul este disponibil la toţi partenerii Mazda din România la un preţ de 17.895 euro + TVA pentru versiunea pe benzină şi 18.701 euro + TVA pentru cea cu motorizare diesel.

Pentru echipările de serie, până la sfârşitul anului, Mazda6 beneficiază de o reducere de 3.000 de euro şi garanţie extinsă la 5 ani în limita a 150.000 km. Totodată clienţii care vor achiziţiona unul dintre modelele Mazda3, Mazda6 şi CX-7 pot beneficia prin programul de leasing financiar oferit de UniCredit Leasing de o dobândă de 0% pentru o perioadă de 12 luni.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.