Ediţie limitată GT 220 pentru Renault Megane break

Francezii de la Renault au anunţat că vor produce o ediţie limitată pentru modelul Megane break. Creat de inginerii de la RenaultSport, Megane Estate GT 220 are parte de motorul de pe Megane R.S.

Ediţie limitată GT 220 pentru Renault Megane break Ediţie limitată GT 220 pentru Renault Megane break

Renault a pregătit o ediţie specială pentru modelul Megane break, denumită GT 220. Creat de către specialiştii de la RenaultSport, break-ul a primit un motor de 2,0 litri cu turbocompresor, o suspensie modificată şi o serie de schimbări stilistice.

Astfel, sub capota noului Renault Megane Estate GT 220 se află acelaşi motor de 2,0 litri cu turbocompresor ca pe modelul cu două uşi Megane R.S., doar că puterea maximă a fost redusă de la 265 CP la 220 CP, iar cuplul a scăzut de la 360 Nm la 340 Nm. O cutie de viteze manuală cu şase trepte transferă puterea către roţile din faţă.

Pe lângă motor, inginerii de la divizia RenaultSport au făcut câteva schimbări şi la şasiu, printre care recalibrarea suspensiei şi îmbunătăţirea sistemului de frânare şi a direcţiei asistate electric.

La exterior, Megane break GT 220 a primit accente negre pe oglinzile laterale, difuzorul de aer din bara de protecţie spate şi barele de pe plafon. În plus, au fost lipite câteva embleme cu textul „GT 220”, iar jantele de 18 ţoli au fost vopsite tot în negru.

În interior, scaunele, pedalele şi volanul standard au fost înlocuite cu unele sport, iar consola centrală a primit câteva accente de culoare roşie.

Renault nu a dat detalii despre performanţele break-ului cu 200 de cai-putere. În schimb, ştim că va avea un consum mediu teoretic de 7,3 l/100 km.

Renault Megane Estate GT 220 va fi disponibil în 12 ţări, iar francezii vor fi primii care îşi vor putea cumpăra maşina pentru că Renault o va pune în vânzare pe teritoriul Hexagonului până la sfârşitul acestei luni.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.