Ediţie limitată Nissan Juke, în colaborare cu Ministry of Sound

Autor: Tudor Rus 22 aug. 2012 Știri auto

Modelul va putea fi admirat în cadrul Salonului Auto International de la Moscova 2012, unde îşi va face debutul oficial. Cum era de aşteptat, colaborarea dintre cele două branduri aduce şi elemente vizuale noi, atât la interior cât şi la exterior.

Astfel, Nissan Juke va beneficia sub pachetul Ministry of Sound de două variante de vopsea: negru metalic sau alb, inspirate din sigla brandului muzical londonez. Pe lângă sigla Ministry of Sound prezentă pe componentele de exterior, Juke va beneficia de jante de 17 inci din aluminiu vopsite în alb precum şi de mânere şi oglinzi laterale tot de culoare albă.

Tema din designul exterior este continuată la interior, prin combinaţia de piele neagră şi elemente decorative de culoare albă, prezente la nivel de consolă centrală, inserţii în uşi, schimbător de viteze şi volan. La capitolul tehnologie, Juke excelează prin pachetul audio ce conţine un Apple iPod Touch de 8GB preîncărcat cu piese şi videoclipuri muzicale. Gadget-urilor li se mai adaugă şi o pereche de căşti marca Ministry of Sound, calibrate pentru o calitate superioară a sunetului.

Kitul va putea fi instalat pe orice model din gama Juke, indiferent de motorizare sau tipul de transmisie, şi va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie.

AŢI DA O TURĂ PRIN ORAŞ CU MUZICA LA MAXIM, LA VOLANUL ACESTUI NISSAN JUKE? POATE VĂ CONVING IMAGINILE ŞI VIDECLIPUL DE MAI JOS!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide