Ediţie limitată Renault Twingo RS RBR RB7

Autor: Laurenţiu Florescu 23 mai 2012 Știri auto

Producătorul francez Renault celebreaza titlul de campion al constructorilor în Formula 1 din 2011 cu ediţia limitată Twingo RS Red Bull Racing RB7.Seria limitată se remarcă faţă de modelul de serie prin tema coloristică de la exterior ce dă un aer de motorsport micului model francez.

Pentru exterior s-a folosit culoarea neagră cu accente galbene, iar pe plafon este stilizat un steag de curse. Jantele de 16 inch şi kit-ul RS întregesc tema sportivă a modelului francez. Din punct de vedere tehnic nu există modificări notabile. Twingo RS RB7 este dotat cu şasiul Cup ce dispune de o suspensie mai rigidă ce oferă performanţe mărite într-un regim de condus sportiv. De asemenea suspensia coborâtă cu 4 mm îi conferă modelului din Hexagon un aer sportiv şi agresiv.

Twingo RS RBR RB7 este dotat cu un propulsor de 1,6 litri ce produce 131 CP şi 160 Nm. Având în vedere dimensiunile şi masa relativ scăzută a modelului francez, motorul oferă performanţe suficiente. Chiar dacă Twingo RS este un model cu valenţe sportive, acesta stă bine şi la capitolul consum de carburant şi emisii de CO2. Modelul francez are nevoie de numai 6,5 litri de combustibil pentru a parcurge 100 km şi produce doar 150 g de CO2 pe kilometru.

Din păcate producătorul francez nu a anunţat preţul pentru modelul Renault Twingo RS RBR R7.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide