Ediţie specială: Ford Fiesta Sport Platinum

Ford a anunţat lansarea unei ediţii speciale pentru vara anului viitor, din păcate, maşina va fi disponibilă doar pentru piaţa franceză.

Ediţie specială: Ford Fiesta Sport Platinum Ediţie specială: Ford Fiesta Sport Platinum

Vopseua neagră cu inerţii subtile de aluminiu în zona grilei frontale, face ca maşina să prezinte un aer agresiv, aspect care este susţinut de evacuarea dublă, cu terminaţii cromate, şi de jantele negre de 16 inch, opţional de 17 inch.

La interior culoarea de bază este tot negrul, habitaclul fiind "îmbrăcat" în piele neagră, piano black, iar inerţiile de aluminiu aduc un contrast puternic, preluându-se astfel aerul agresiv al exteriorului.

Maşina va fi propulsată de un motor de 1,6 litri capabil să dezvolte o putere de 134 CP şi un cuplu de 160 Nm, ceea ce se traduce printr-un sprint de la 0 la 100 de km în 8,7 secunde. Ediţia specială Ford Fiesta Sport Platinum va mai fi disponibilă şi cu propulsorul diesel de 1,6 litri şi 95 CP, al cărui cuplu motor este de 205 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.