Ediţie specială Mazda3 Mirai

Mazda continuă tradiţia ediţiilor speciale ale celor mai populare modele din gamă şi anunţă seria limitată Mazda3 Mirai.

Ediţie specială Mazda3 Mirai Ediţie specială Mazda3 Mirai

Termenul "Mirai" provine din limba japoneză şi înseamnă "viitor". Modelul are la bază versiunea de serie Mazda3 TE, autovehiculul beneficiind de dotări suplimentare, atât la nivel estetic, cât şi al elementelor tehnice.

Ediţia specială Mirai este echipată cu motorul de 1,6l şi 105 CP şi va beneficia la exterior, în plus faţă de dotările versiunii TE de: bare faţă-spate sport, proiectoare de ceaţă, stopuri cu LED, jante de aliaj de 17", vopsea metalizată, ornament cromat pentru ţeava de eşapamet, eleron cupolă spate şi va fi inscripţionată cu logo-ul Mirai.

La interior, Mazda3 Mirai include elemente specifice nivelului de echipare GTA, care accentuează sportivitatea şi conferă un plus de stil: scaune sport, cadrane tip black out cu iluminare roşu - violet, cotieră glisantă, iluminare interioară uşi, covoraşe, iar pentru un plus de confort şi siguranţă: Bluetooth şi adaptor iPOD şi USB, sistem cruise control şi senzori de parcare spate. Preţul acestei serii limitate este de 16.990 Euro cu TVA inclus, clienţii beneficiind totodată de garanţie extinsă la 5 ani şi de oferta de finanţare prin UniCredit Leasing cu 0%* dobândă.

Mazda3, ediţia specială Mirai este deja disponibilă pe piaţa din România în întreaga reţea de parteneri Mazda.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.