Ediţie specială pentru Marea Britanie: Mazda MX-5 Black Edition

Succesul maşinii de curse Mazda MX-5 GT, din Britcar Production GTN Championship, i-a făcut pe cei de la Mazda să ofere strict pentru piaţa britanică o ediţie limitată Black Edition, atât pentru roadsterul MX-5, cât şi pentru modelul de clasă mică Mazda2.

Ediţie specială pentru Marea Britanie: Mazda MX-5 Black Edition Ediţie specială pentru Marea Britanie: Mazda MX-5 Black Edition

Japonezii au intrat în campionatul britanic prin roadsterul Mazda MX-5 GT, care şi-a dovedit deja avantajele în faţa unor competitori mai titraţi, gen Lotus, BMW sau Ferrari, ocupând poziţia a treia în clasament şi clasându-se de două ori pe podium până acum.

Nu e rău pentru o maşină care urmează să fie înlocuită de o total nouă generaţie anul următor. Prin urmare, departamentul de marketing din Anglia s-a gândit să le ofere fanilor o ediţie specială, botezată "Black Limited Edition". Aceasta va fi disponibilă atât pentru roadsterul MX-5, dar şi pentru modelul de clasă mică Mazda2.

Mazda MX-5 Sport Black va fi construită în doar 500 de exemplare, toate destinate strict pieţei britanice. Modelul se va diferenţia prin nuanţele speciale pentru vopseaua caroseriei (Spirited Green, Crystal White Pearlescent, Velocity Red), dar şi printr-un echipament standard mult mai bogat, în condiţiile unui preţ de 22.995 lire sterline (mai mare cu numai 360 de lire faţă de top-modelul MX-5 2.0 de 160 CP).

Termenul "Black" se va regăsi în finisarea negru-briliant a hardtop-ului escamotabil, dar şi în culoarea închisă gun-metal a jantelor din aliaj uşor. În interior, maşina va beneficia de tapiţerie din piele neagră, având cusătură vizibilă gri-nisip. De asemenea, ornamentele vor fi de tipul piano-black, urmând a se regăsi atât pe bord, cât şi pe volan. Nu vor lipsi etichetele cu numărul de ordine al fiecărui model.

În ce priveşte Mazda2 Black, această ediţie specială va fi oferită în 618 exemplare, care se vor diferenţia prin acoperişul acoperit cu vinil negru, jante de 16" negre-mat, precum şi un echipament standard mai bogat. Motorizarea va fi cea de 1,3 litri şi 84 de CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.