Ediţii aniversare pentru Mazda2 şi Mazda3

Cu ocazia aniversării a 90 de ani de la înfiinţarea companiei, constructorul japonez lansează două ediţii limitate Mazda2 şi Mazda3, cele mai bine vândute modele din gamă.

Ediţii aniversare pentru Mazda2 şi Mazda3 Ediţii aniversare pentru Mazda2 şi Mazda3

Având la bază versiuni de serie, autovehiculele vor beneficia de dotări suplimentare, preţul de listă rămânând neschimbat. Ediţia aniversară Mazda2 este echipată cu motorul pe benzină de 1,3l şi 86 CP şi va beneficia în plus faţă de dotările versiunii TE de: proiectore de ceaţă, jante de aliaj de 16 inch, vopsea metalizată, eleron sport, volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele, geamuri electrice spate şi computer de bord.

Preţul acestei serii limitate este de 9.290 de euro (include TVA şi cele 3 prime de casare aferente Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional). Mazda3 ediţie aniversară este de asemenea disponibilă în versiunea TE sport (hatchback) şi este furnizată cu motorul pe benzină de 1,6l şi 105 CP.

Suplimentar faţă de versiunea standard, modelele din seria limitată vor fi echipate cu: bare de protecţie sport, proiectoare de ceaţă, jante de aliaj de 17 inchi, vopsea metalizată, stopuri cu LED, cotieră centrală glisantă, scaune sport, cadrane cu iluminare specială roşu/albastru, conectivitate Bluetooth şi sistem cruise control. Ambele ediţii limitate ale celor două modele sunt deja disponibile pe piaţa din România în întreaga reţea de parteneri Mazda.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.