Edo Competition 997 GT2 R

Nici nu s-a încheiat Salonul Auto de la Frankfurt că cei de la Edo Competition s-au apucat de treabă şi au modificat superbul Porsche GT2.

Edo Competition 997 GT2 R Edo Competition 997 GT2 R
Tunerul s-a axat asupra modificărilor de exterior ale lui GT2, urmând ca modificările care vizează propulsorul să fie aduse în viitorul apropiat. Până când motorul boxer în şase cilindri va fi dus la o putere de 680 CP şi un cuplu imens, de 870 Nm, clienţi vor trebui să se mulţumească cu "doar" 540 CP .

O mare parte din caroserie, roţile, sistemul de frânare, evacuarea şi suspensia au suferit modificări. Astfel, întreaga parte frontală a fost redesenată pentru a se face loc imenselor prize de aer. Mai mult decât atât, spoilerului faţă i s-a ataşat un difozor aerodinamic, necesar pentru a crea forţa de apăsare necesară a trenului de rulare pe şosea. Pentru a se asigura un aspect foarte agresiv, dar şi pentru a face loc jantelor de 18", evazările aripilor sunt foarte pronunţate, fapt pentru care lăţimea maşinii a fost mărită.

Toate modificările aduse caroserie au fost făcute din fibră de carbon ultra uşoară. Suspensia a fost înlocuită cu una ajustabilă individual pentru fiecare amortizor în parte, creată de Edo şi KW, iar sistemul de frânare a fost îmbunătăţit prin utilizarea unor discuri mai mari. Kitul este compatibil şi pentru modelele 997 Carrera, 997 S4, 997 GT3 şi 997 Turbo.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.