Electrica Nissan Leaf primeşte o versiune pick-up unicat: Sparky

Nissan ne sugerează că a venit vremea utilitarelor electrice şi transformă modelul Nissan Leaf într-un pick-up electric botezat Sparky.

Electrica Nissan Leaf primeşte o versiune pick-up unicat: Sparky Electrica Nissan Leaf primeşte o versiune pick-up unicat: Sparky

Sparky este rezultatul "încrucişării" unui model Nissan Leaf cu un model Nissan Frontier, un pick-up electric unic dezvoltat de inginerii de la Centrul Tehnic Nissan din Stansfield, Arizona.

În pofida numelui, Sparky nu va păzi proprietatea de hoţi şi intruşi, ci va fi folosit pentru transportul componentelor în cadrul centrului tehnic. Dezvoltarea utilitarei electrice a plecat de la un Nissan Leaf standard, pe care inginerii Nissan au instalat o benă, iar rezultatul a primit numele de Leaf Frontier, sau Sparky, pentru cei implicaţi în proiect.

După ce toate utilitarele din gama Nissan au fost luate în discuţie, s-a optat pentru împrumutarea benei de la un model Nissan Frontier. Produsul final atrage atenţia tuturor, aşa cum mărturisesc cei care l-au creat, şi pare să stârnească rapid interesul vizitatorilor. Un lucru normal am spune, pentru un prototip bazat pe modelul care a primit titlul de Car of The Year în 2011.

În videoclipul de mai jos puteţi vedea detaliat toate stadiile prin care a trecut Sparky, de la proiectare până la conceptul final.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.