Eminem dă în judecată Audi pentru reclama la A6 Avant

Rapperul american Eminem îi acuză pe cei de la Audi că au încălcat drepturile de autor în reclama la noul Audi A6 Avant, utilizând fără permisiune coloana sonoră din reclama la Chrysler 200.

Marshall Bruce Mathers lll, cunoscut sub numele său de scenă Eminem, este, din nou, în centrul unui mic scandal, de data aceasta din domeniul auto. Mai exact, compania sa Eight Mile Style a intentat companiei Audi un proces legat de încălcarea drepturilor de autor.

Mai exact, Eminem acuză producătorul celei mai noi reclame la Audi A6 Avanta utilizat, fără acordul compozitorului, o temă muzicală extrem de apropiată de cea folosită în reclama la Chrysler 200, "Imported from Detroit", difuzată cu ocazia Super Bowl 2011. O temă foarte cunoscută, datorită hitului "Lose Yourself".

Vedeţi mai jos cele două reclame şi decideţi dacă Eminem are sau nu dreptate:

- iată reclama la Audi A6 Avant:

Eminem acuza Audi ca a folosit tema sa muzicala fara copyright de pe tare.ro

- iată reclama la Chrysler 200, din Super Bowl 2011:

Reclama la Chrysler 200, difuzata in cadrul Super Bowl 2011 de pe tare.ro

Deci, ce părere aveţi?

ARE DREPTATE EMINEM SĂ ACUZE AUDI ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.