Englezii aduc la Geneva cea mai tare maşină a lor [GALERIE FOTO]

Autor: Alexandru Banu 23 feb. 2017 Știri auto

Nemţii nu sunt chiar singuri pe lume. Mai sunt italienii, englezii şi chiar francezii care reuşesc să uimească. Să ne aducem aminte că o marcă de la care nu aşteptăm foarte mult – cum e Citroen – are mereu probabil cele mai nebune şi fantastice concepte la saloanele auto. Acum, la Geneva, englezii vor să arate că respiră după Brexit şi că sunt ami competitivi la nivel european ca niciodată. Land Rover o să aibă Velar – ul un SUV stylish, iar Aston o să vină cu maximum de masculinitate şi rafinament cu acest DB11 al lui Bond.

“Q” este diviza de personalizare Aston Martin pentru clienţi speciali, iar acest model este unul dintre exemple, una dintre maşinile fantastice pe care le poate scoate brand-ul englezesc prin programul de personalizare. Culoarea este albastru-zafir la exterior, interior şi pe jante. Restul este piele neagră înăuntru pentru un contrast violent. Pe afară, DB 11 Q mai are o fustiţă din carbon la spoiler-ul faţă, praguri, difuzor spate, prize aer capotă şi carcase oglinzi tot din carbon.

Dr. Matthew Bennet, şeful diviziei Q spune că noul program de personalizare începe de la o foaie albă de hârtie pe care clientul Aston Martin îşi aşterne dorinţele cu o libertate mai mare decât a avut vreodată. În meniul din noul program, clienţii au şi mai multe materiale la alegere decât au avut până acum, inclusiv cu patina timpului dacă vor un aspect vintage.  

ASTON MARTIN DB11 Q (GALERIE FOTO)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide