Erai curios cât de rezistentă este o maşină blindată? Iată un Mercedes-Benz GL atacat cu un AK47

Cu toate că este de aşteptat ca o maşină blindată să facă faţă unor gloanţe de AK47, faptul că însuşi şeful companiei îşi pune pielea la bătaie în acest Mercedes-Benz GL este spectaculos. Video în cele ce urmează.

Erai curios cât de rezistentă este o maşină blindată? Iată un Mercedes-Benz GL atacat cu un AK47 Erai curios cât de rezistentă este o maşină blindată? Iată un Mercedes-Benz GL atacat cu un AK47

Materialele folosite de firmele care se ocupă de convertirea maşinilor de serie în buncăre pe roţi sunt din ce în ce mai eficiente şi mai subtile. Americanii de la Texas Armoring Corporation s-au hotărât să facă o demonstraţie cu un Mercedes-Benz GL, care pare o maşină absolut normală până în momentul în care refuză cu încăpăţânare să lase vreun glonţ de AK47 să-i treacă prin geam şi să atingă şoferul. 

Probabil că şi tu te întrebi acum oare cu cât sunt plătiţi angajaţii să se pună în ipostaza celui atacat? În cazul acesta, angajatul este cel care foloseşte arma, „victima” fiind chiar CEO-ul Texas Armoring Corporation, Trent Kimball. 

Domnule Kimball, tocmai ai devenit „CEO-ul anului” în lista noastră de şefi cool...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.