Este cel mai accesibil Ferrari la mâna a două, însă are „problemă” - GALERIE FOTO

Proprietarul italian a specificat în anunţ că această maşina, sau ce a mai rămas din ea, a fost produsă în 1967 şi avea un motor de 136 de CP.

Este cel mai accesibil Ferrari la mâna a două, însă are „problemă” - GALERIE FOTO Este cel mai accesibil Ferrari la mâna a două, însă are „problemă” - GALERIE FOTO

Când vine vorba de maşini cu toţii avem slăbiciuni pentru o anumită marcă, chiar dacă nu ne-o vom putea permite vreodată să o cumpărăm. Însă, din când în când, mai dăm câte o căutare pe internet să vedem care sunt cele mai accesibile oferte. Aşa am dat peste anunţul de vânzare a unei caroserii de Ferrari 250 GTE care se vinde cu 15.000 de euro. 

Starea deplorabilă în care se află te face cu greu să spui că în faţă se află o maşină, însă preţul este cât se poate de real. 

Proprietarul italian a specificat în anunţ că această maşina, sau ce a mai rămas din ea, a fost produsă în 1967 şi avea un motor de 136 de CP. 

Cândva maşina a arătat ca în poza de mai jos, însă cea pe care o vedem în anunţ se află într-o stare avansată de degradare. Poate doar un colecţionar foarte pasionat de maşini să o readucă la gloria de altădată.

Sursă foto: Supercars.net

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.