Este cel mai accesibil Ferrari la mâna a două, însă are „problemă” – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 27 iun. 2019 Știri auto

Când vine vorba de maşini cu toţii avem slăbiciuni pentru o anumită marcă, chiar dacă nu ne-o vom putea permite vreodată să o cumpărăm. Însă, din când în când, mai dăm câte o căutare pe internet să vedem care sunt cele mai accesibile oferte. Aşa am dat peste anunţul de vânzare a unei caroserii de Ferrari 250 GTE care se vinde cu 15.000 de euro. 

Starea deplorabilă în care se află te face cu greu să spui că în faţă se află o maşină, însă preţul este cât se poate de real. 

Proprietarul italian a specificat în anunţ că această maşina, sau ce a mai rămas din ea, a fost produsă în 1967 şi avea un motor de 136 de CP. 

Cândva maşina a arătat ca în poza de mai jos, însă cea pe care o vedem în anunţ se află într-o stare avansată de degradare. Poate doar un colecţionar foarte pasionat de maşini să o readucă la gloria de altădată.

Sursă foto: Supercars.net

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide