Este greu să mai vii cu ceva nou azi în lumea colantărilor (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 19 mart. 2018 Știri auto

Atunci când crezi că e cazul să-ţi revopseşti maşina pentru că are prea multe zgâîrieturi sau că trebuie să o schimbi ca să mai schimbi ceva şi-n viaţa ta, gândeşte-te la variante low-cost. Cum ar fi o colantare? Acum sunt ateliere care-ţi fac asta peste tot în lume, sunt designeri care-ţi pot face o temă fix aşa cum vrei. Să fie personală 100% sau inspirată din ceva. E un univers fără limite. Şi adaptabil la absolut orice formă de caroserie ai avea.

Colantările au devenit un trend şi pentru cei cu venituri normale, şi pentru cei cu mulţi bani. Poate că nu vrei să strici vopseaua originală, poate că într-o zi vrei să te reîntorci la prima zi în care ai ridicat maşina din showroom nou-nouţă. Aşa că o colantare de câteva sute de euro pare soluţia optimă pentru 2-3 ani de zile. Vedem zilnic atâtea maşini colantate, uni şi pestriţe, cu supereroi, cu tot felul de nebunii. Rar până la deloc ni se întâmplă să mai spunem wow! Sunt toate un fel de aceeaşi Mărie cu altă colantare. Nici pe site-urile de profil de afară nu vedem cine ştie ce minuni, oricât de colorate sau aglomerate ar fi. Sau, dimpotrivă, subtile şi cu nişte jante fabuloase.

Acum însă, a apărut o colantare care poate şi sigur va da startul unui trend. Joshua Vides, un artist care face şi pantofi sport alb-negru cu design tip-schiţă, a colantat o Honda NSX din 1995 în stilul lui. Maşina arată ca-n benzile desenate şi e foarte greu să o desprinzi vizual dintr-un decor la fel. Noi am stat mult timp să ne dăm seama că e reală. Şi numai jantele ne-au ajutat să ne dăm seama de asta. Maşina e expusă în Los Angeles, la o expoziţie personală, iar decorul e din universul racing al acestei maşini – cu conuri şi steaguri de start-finish. Nişte pantofi sport Air Jordan 1 cu aceeaşi temă de design semnată de Joshua Vides costă 500 de dolari. O colantare similară pe maşina ta ajunge greu la acelaşi preţ, însă efectul se va vedea pe tot Facebook-ul şi pe tot Instagram-ul din România.

Autor Alexandru Banu

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide