Este timpul să-ţi reaminteşti de cât de tare este Renault Sport R.S. 01 [VIDEO]

În următoarele zece minute, vei afla, succint, povestea super-GT-ului franţuzesc care îţi sensibilizează glandele salivare.

Este timpul să-ţi reaminteşti de cât de tare este Renault Sport R.S. 01 [VIDEO] Este timpul să-ţi reaminteşti de cât de tare este Renault Sport R.S. 01 [VIDEO]

Am vorbit pe îndelete despre Renault Sport R.S. 01 când l-am văzut pentru prima dată, aşa că ai aflat deja că GT-ul acesta ireal de frumos are doar 1.100 de kilograme, dezvoltă peste 500 de cai-putere şi poate să atingă viteze de peste 300 de kilometri pe oră.

Puterea este livrată de un motor V6 bi-turbo de pe Nissan GT-R, proiectat în aşa fel încât să împingă două sezoane complete. Iar că R.S. 01 este construit după standardele FIA LMP1. Şi poate fi cumpărat, începând cu luna martie a anului acesta, în schimbul sumei de 375.000 €.

Cu toate că nu este demonstrat ştiinţific, din experienţa proprie putem spune că vizionarea lui R.S. 01 afectează activitatea glandelor salivare. Nici nu vrem să ştim ce se întâmplă când te afli, să zicem, în interiorul maşinii, într-o cursă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.