Este un Ferrari vopsit în altă culoare decât rosso corsa un păcat?

Noi am dat peste imaginile acestea cu un LaFerrari albastru şi ne întrebăm dacă este atât de mare păcatul să-ţi cumperi un Ferrari altcumva decât roşu. Tu ce crezi?

Este un Ferrari vopsit în altă culoare decât rosso corsa un păcat? Este un Ferrari vopsit în altă culoare decât rosso corsa un păcat?

Înţelegem importanţa culorii rosso corsa, prin prisma istoriei de aproape un secol. Însă poţi fi considerat eretic dacă îţi cumperi cel mai sportiv Ferrari şi nu îl îmbraci în consacratul rosso corsa? Pentru că noi am dat peste fotografiile lui GFWilliams (căruia îi găseşti portofoliul aici) cu acest LaFerrari albastru şi ni se pare incredibil de frumos (şi) aşa. De fapt, ne întrebăm dacă există o culoare în care nu ar arăta bine LaFerrari...

Convinge-te răsfoind galeria foto de mai sus şi răspunde-ne sincer la întrebarea de la începutul articolului - chiar suntem curioşi. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.